Mihai Popa, portarul eliminat după ce a apărat două penalty-uri, a dezvăluit ce i-a spus arbitrul: „E bătaie de joc, nu se poate așa ceva. A zis că așa se procedează”

0
493

Mihai Popa în vârstă de 19, portarul lui Rapid eliminat în remiza de la Petrolul (0-0), a comentat decizia arbitrului și jocul prestat de echipa sa.
Eliminat în minutul 68 după ce a parat două penalty-uri ale ploieștenilor, Mihai Popa a părăsit terenul extrem de nervos. După fluierul de final, portarul s-a mai calmat, însă a declarat că nu înțelege al doilea cartonaș galben primit.
„Nu știu dacă mai este ceva de povestit după o asemenea fază. Să apăr un penalty, să îl repete. Am înțeles, am ieșit mult în față. Al doilea penalty iarăși se repetă, aperi iar, ieși 2 centimetri în față… M-am uitat pe reluare, era foarte puțin. Îmi dai și cartonaș roșu… e o bătaie de joc, nu se poate așa ceva. A zis că la ieșirea în față se primește cartonaș galben. A zis că așa se procedează”, a declarat Popa pentru Rapid TV, după meci.
Rapid a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 25, când Lazăr a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Portarul a comentat și jocul echipei sale și nu a ratat ocazia de a-i lăuda pe „lupii galbeni”.
„Petrolul este o echipă bună, dar noi am jucat în 10 oameni încă din minutul 25. Dacă eram 11 pe teren, era altceva. Ne-am creat ocazii chiar și în 9 oameni, la sfârșit”, a spus portarul.
În minutul 66 al duelului de pe „Ilie Oană”, Facundo Mallo l-a doborât în careu pe Mario Bratu. Penalty clar. Sergiu Arnăutu a tras slab de la punctul cu var, iar portarul Mihai Popa a blocat șutul. Asistentul a indicat însă repetarea loviturii, pentru că goalkeeperul nu avea măcar un picior pe linie, așa cum spune regulamentul. Portarul Mihai Popa (19 ani) a văzut și cartonașul galben.
Petrolul a schimbat executantul. Experimentatul Laurențiu Marinescu a tras la fel de slab, Popa a blocat din nou, dar a făcut aceeași greșeală: nu avea măcar un picior pe linia porții. Asistentul Ferencz Tunyogi a semnalizat și de data asta corect, iar „centralul” Iulian Dima a dictat repetarea penalty-ului, plus al doilea galben pentru tânărul portar al Rapidului, care a părăsit terenul în hohote de plâns.
Dan Alexa a fost obligat să îl introducă în poartă pe Gabriel Tătaru, 18 ani. Acesta nu
s-a mai mișcat de pe linia porții, dar Meza Colli, al treilea executant al Petrolului, a tras lamentabil, șutând mult peste! A treia ratare de la 11 metri în decurs de doar câteva minute.
Sursa: gsp.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.