roscaEchipa din Podgorie a trăit un reviriment sezonul trecut după ce a fost preluată de experimentatul antrenor Mihai Roșca. După o serie de etape petrecute în subsol, Păulișana s-a exprimat mai bine și a încheiat campionatul 2013-2014 pe poziția a IX-a.
Formația alb-albastră s-a dezmorțit mai greu în noua ediție. A reușit prima victorie în runda a V-a, când a învins UTA II la Șiria, dar joia trecută, în deschiderea etapei, a fost învinsă pe propria arenă de Șofronea. Meciul a fost ultimul pentru „Ole” Roșca pe banca tehnică a Păulișului. „Când lucrurile nu merg, mi se pare normală despărțirea”, a explicat tehnicianul care a promovat Șoimii Pâncota în Liga a III-a acum trei campionate.
Cel puțin pentru moment (și viitorul apropiat), postul de antrenor principal a fost preluat de Dănuț Mițiți. Veteranul Păulișului are parte de un prim meci exploziv: etapa a VII-a, Păulișul are derby zonal, tocmai pe terenul Șoimilor Lipova! Duelul are o savoare aparte pentru cei din zonă și e posibil din nou, odată cu revenirea gazdelor de sâmbătă în Liga a IV-a arădeană.

Recomandările redacției