Mihai Teja după meciul cu UTA: „Obiectivul Gazului este evitarea retrogradării”

0
264

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Mihai Teja, este de părere că lotul lui are nevoie de jucători noi pentru a evita retrogradarea. În contextul în care elevii acestuia abia au ajuns la poarta UTA-ei, Teja are nevoie de oameni buni și pe faza ofensivă. Tehnicianul consideră că elevii săi au făcut un joc bun în ceea ce privește linia de apărare însă pentru cei de la Mediaș înfrângerea a fost una dureroasă din cauza golului marcat în ultimul minut regulamentar.

Nu am făcut un joc rău, a fost sub semnul echilibrului. În afară că este o înfrângere, doare cu atât mai mult cu cât a venit în ultimul minut de joc. Din păcate, am reușit mai puțin în ultimii 30 de metri, mai puțin pe faza ofensivă… Nu avem forța ofensivă să ajungem acolo, nu avem forța ofensivă să înscriem. Este nevoie de mai multă personalitate. Suntem într-un moment greu în care nu ne iese nimic, trebuie să schimbăm strategia. Obiectivul Gazului nu e câștigarea campionatului sau intrarea în play-off, ci evitarea retrogradării”, a declarat Mihai Teja după meciul cu UTA.

Antrenorul a menționat că nu vrea să renunțe la niciunul dintre elevii săi, însă a transmis conducerii că își mai dorește jucători până la încheierea perioadei de transferuri.

E greu, am vorbit și vom vedea, în funcție de buget. Am reușit să luăm ce am putut până acum. Ne dorim ca prin transferuri să putem să completăm lotul. Nu neapărat să plece cineva, dar trebuie să punem și probleme la poarta adversă, altfel e destul de greu. Nu poți să dai gol doar prin automatisme”, a mai spus Mihai Teja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.