Mihai Teja, supărat pe echipa sa după duelul cu UTA Arad

0
257

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Mihai Teja, a fost extrem de dezamăgit de elevii săi după meciul de sâmbătă din cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, terminat cu scorul de 1-2 în favoarea arădenilor.

La finalul meciului, Mihai Teja a clarificat care sunt lipsurile echipei sale, dar și ce au de făcut fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș, după ce au înregistrat a treia înfrângere consecutivă în campionat.

Totodată, Teja a recunoscut faptul că UTA și-a meritat victoria, dar și faptul că elevii săi trebuie să muncească mai mult pentru ca echipa s-a să rămână pe o poziție bună în clasament.

Fotbalul te pedepsește atunci când greșești. Trebuie să fim mai determinați atunci când intrăm pe teren. Încă nu suntem o echipă, dar ca joc eu zic că am fost mai buni decât ei. Nu a fost nimeni de vină, nici arbitrul, nici adversarul, noi am fost de vină astăzi. Trebuie să fim echilibrați, să muncim în continuare, să arătăm mai bine de la meci la meci, să eliminăm greșelile pe care le-am făcut și pe care le facem”, a spus Mihai Teja, la flash-interviurile de după meci.

Liviu Antal a deschis scorul în secunda 46 a meciului de la Mediaș, iar Yuri Matias a restabilit egalitatea în minutul 76. Ioan Hora a marcat golul victoriei arădenilor în minutul 81 și a obținut cele trei puncte pentru UTA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.