Mihai Tudose respinge ferm intrarea Pro România la guvernare

0
362

Fostul premier Mihai Tudose spune că membrii Pro România care vor intrarea la guvernare cu actualul premier ar trebui să-și facă un „consult la cap” și zice că-i este milă de PSD că a ajuns să aibă un candidat la prezidențiale ca Viorica Dăncilă. Tudose le transmite celor de la PSD să-i scrie lui Moș Crăciun mai bine, pentru că este exclus ca Pro România să o susțină pe Dăncilă la Guvern și la Cotroceni. Întrebat de ȘTIRIPESURSE.RO cum comentează oferta PSD de intrare la guvernare și susținere a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, Mihai Tudose a răspuns:
„Cine discută chestiile asta? Nu a fost nicio discuție la partid. Ponta s-a văzut cu Dăncilă și s-a văzut și cu Tăriceanu. Le-a propus să găsim împreună un candidat al stângii. De aici Dăncilă a înțeles că susținem PSD-ul. E problema lui Dăncilă. Eu vă spun în nume personal că nu se poate așa ceva. Dăncilă e tot Dăncilă, nu s-a schimbat peste noapte. Chiar dacă se vopsește, nu se schimbă. PSD a considerat ieri că cel mai bun produs al lor este Viorica Dăncilă. Le urez succes și
mi-e milă. Dacă după 27 de ani de PSD, cel mai bun produs al lor este o persoană ca Dăncilă, nu avem ce discuta. Intrarea la guvernare cu un premier dat de Pro România, atunci am o părere. Intrarea la guvernare cu Dăncilă premier e o glumă, e un subiect despre care nu se poate discuta, că nu există. E hilar, absolut hilar. Eu nu cred că odată cu plecarea lui Dragnea, Dăncilă a învățat să conjuge. E tot cu orice om îi este frică, e aceeași. Ei pot să propună, în regulă, foarte bine. Poate îi scriu și lui Moș Crăciun, ei încă cred că există. Nu se poate, nu există așa ceva. Sunt convins că lor le-ar plăcea să intrăm la guvernare, au în cap chestia asta să-l scoată pe Tăriceanu de la guvernare și să ne bage pe noi. Iertați-mă, eu nu văd un membru Pro România să accepte să fie ministru într-un Guvern al lui Dăncilă. Plecăm acasă toți. Dacă ar fi un membru Pro România care ar accepta chestia asta cred că ar trebui să îi facem un bine să îl ducem la un consult la cap”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.