calimenteDeputatul USL Mihăiță Calimente a declarat ieri, în cadrul unei confe­rințe de presă, că achitarea primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul în care era acuzat de fapte de corupţie, s-a datorat faptului că Justiția se află sub controlul președintelui Traian Băsescu. Cum acesta este naşul primarului municipiului, legătura făcută de Mihăiţă Calimente este una logică. „Justiția este controlată de Traian Băsescu și nu am nici un dubiu în acest sens. De asemenea, şi o parte a procurorilor răspunde la comenzile cenite de la Cotroceni. A văzut toată lumea foarte bine ce s-a întâmplat: dacă ești finul lui Traian Băsescu completele de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu-ți fac nimic, nu au nicio treabă cu tine, nu pățești nimic. Dacă nu ești finul lui Traian Băsescu, ci ești primarul Anghel, de la Baia Mare, de exemplu,te condamnă”, a declarat deputatul Mihăiță Calimente, spunând că spețele pentru care au fost judecați cei doi primari au fost similare, dar verdictul instanțelor diferit. „Dacă luaţi şi vedeţi cele două cazuri, anume al fostului primar al municipiului Baia Mare şi cel al primarului Gheor­ghe Falcă veţi vedea nişte chestiuni asemănătoare”, a mai spus deputatul Mihăiţă Calimente.
De asemenea, parlamentarul arădean a ţinut să sublinieze că lupta pe care actuala coaliţie de guvernământ a tot dus-o cu Traian Băsescu a fost tocmai pentru ca Justiţia să fie una independentă, și nu una controlată politic. Impedimentul major, în opinia deputatului arădean, este dat de coabitarea dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu. „De aceea am luptat împotriva lui Traian Băsescu iar independența justiției a fost lucrul pe care mi-am dorit cel mai mult să-l realizăm noi, cei din actuala coaliție. Din păcate, coabitarea împiedică acest lucru”, a declarat Mihăiță Calimente.

 • adrian sebran spune:

  Stimata redactie cum puteti sa mai publicati parerile acestui GUNOI POLITIC care a facut numai rau Aradului uita ca a fost puscarias ,daca nui convine sa-si dea demisia din parlament

 • tataie spune:

  Mai Adriane, te-ai apucat tu agramatul sa te dai cu parerea? Nici macar numele tau nu stii sa il scrii corect!!!!!

  • adrian sebran spune:

   tataie Ma nesimtitule ce aia a mati te bagi in seama te-a intrebat cineva de sanatate a avut cineva treaba cu tine ?

   • tataie spune:

    adrian sebran tataie Iti mai repet : Tu agramatul te-ai apucat sa comentezi. Cit despre injuraturi, acestea  sunt oglinda celor 7 ani de acasa. PS> Stiu cine esti : un kkt-liu.

 • Vasilescu spune:

  Calimente este intradevar un gunoi politic!Dupa el,daca o luam asa si prietenul si colegul lui de partid,primarul din Tirnova face ce vrea deoarece controleaza politia ,procuratura si justitia.Dar de fapt nu este asa. El a carat la sefii acestor institutii „cadouri” luate din banii locuitorilor din Tirnova. Nu de la mama sa sau de la tatal lui. Si acum acestia au obligatii fata de el. Pana unde vor merge aceste obligatii o sa vedem!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției