Mihăiță Ianovschi recunoaște că victoria cu UTA a fost una neașteptată

0
297

FC Argeș a câștigat cu 2-1 pe arena „Francisc Neuman“, după un meci în care UTA a dominat autoritar. Echipa antrenată de Mihai Ianovschi a fost condusă cu 1-0 prin golul lui Roger din minutul 86, dar în numai trei minute Palic și Deslandes au întors soarta partidei.

„Alb-violeții” au găsit resursele necesare să întoarcă rezultatul, chiar dacă în minutul 86 istoria meciului părea să fie scrisă. „Băieții au arătat că, mental, aspect la care am lucrat împreună cu Andrei Prepeliță, arătăm foarte bine. Am identificat punctele forte și cele mai puțin bune ale UTA-ei. Am câștigat și cu șansă, dar șansa face parte din joc. Am avut o atitudine extraordinară, am știut să suferim, am suferit în anumite momente, chiar mai mult în superioritate decât la egalitate numerică. Am avut puterea să revenim, am luat toate cele trei puncte și am adus bucurie piteștenilor. Am luat gol cu câteva minute înainte de final, dar noi le-am arătat de pe bancă faptul că mai e timp, chiar dacă era foarte puțin” a declarat Mihăiță Ianovschi, unul dintre „principalii” arădenilor, alături de Andrei Prepeliță.

FC Argeș a a pierdut nici un meci în acest an și are un început foarte bun de retur, cu șapte puncte obținute din primele trei partide. „Sunt șapte puncte importante luate anul acesta, care ne dau încredere, dar nu ne aduc mare lucru dacă nu legăm în continuare rezultate pozitive. Este meritul jucătorilor, au suferit astăzi și au făcut un joc extraordinar. Mai avem de îmbunătățit multe lucruri, în primul rând din punct de vedere fizic. Ne așteaptă un meci greu marți (n.r. cu FCSB), le-am spus băieților că vom savura victoria asta pe drumul de întoarcere și de mâine trebuie să începem pregătirea următorului joc. Vin meciuri grele, dar și primele trei meciuri pe care le-am disputat, cu Mediaș și Botoșani, două echipe cu pretenții la play-off, iar azi cu o echipă extraordinar de bună, au fost tot dificile. Îi cunosc bine pe cei doi antrenori, Balint și Pânzaru, care fac o treabă foarte bună aici și sunt convins că ne vom întâlni și în campionatul viitor, FC Argeș și UTA vor juca tot în Liga 1”, a adăugat Ianovschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.