Mihalcea: „Am arătat foarte rău, fără dorință se anulează orice avantaj numeric”

0
214

Etapa a V-a a Ligii a II-a la fotbal a venit la pachet cu prima înfrângere stagională pentru UTA. La Sibiu, Hermannstadt a profitat de bulevardele din defensiva arădeană și, chiar dacă avea să joace aproape o oră cu un om în minus după eli­minarea lui Pîrvulescu, nu a avut probleme în a trece de un adversar apatic, fără idee de joc, orizont…
La final, Adrian Mihalcea era dezarmat în fața ziariștilor sibieni. „Sunt foarte dezamăgit de evoluția noastră în ansamblu, una modestă. Am jucat fără nerv, am fost timorați, nu ne-a ieșit nimic. Degeaba am jucat 11 contra 10, căci fără dorință se anulează orice avantaj numeric. Practic, am fost noi în inferiorate cu mulți jucători sub nivelul jocului. Felicit gazdele, au avut o dăruire incredibilă, așa trebuie să arate o echipă ce-și dorește să promoveze. Noi, momentan, nu avem decât nume sau astăzi asta am demonstrat. Nume și galerie, într-adevăr. În rest, am rămas datori. Părem ca o echipă formată din unsprezece pioni, fără determinare, luciditate, care se bate la jumătatea clasamentului”, a precizat antrenorul „Bătrânei Doamne”.
Întrebat dacă a fost surprins de mutările lui Pelici cu Boboc și Neagu în primul „unsprezece” al celor de la Hermannstadt, Mihalcea a adăugat: „Știam că Boboc poate să intre în orice moment, căci anul trecut a jucat destul de bine la Mioveni, iar Neagu nu a evoluat până acum doar din cauza proble­melor legislative. Dar, repet, m-a surprins neplăcut echipa noastră. Altfel, știam stilul, dăruirea celor de la Sibiu. Și arbitrajul a fost bun, singurii repetenți am fost noi”.
În fine, Adrian Mihalcea s-a băgat și el în aceeași oală cu jucătorii după eșecul de sâmbăta trecută, dar adăugă: „Nu e tragic, dar trebuie să ne punem toți un semn de întrebare. Eu sunt primul care și-l pune, pentru că sunt primul responsabil pentru rezultate, iar înfrângerea mi-o asum”.
Întrebat de mass-media din Sibiu despre favoritele la promovarea în Liga 1, Mihalcea a adăugat: „Suntem și noi printre ele. Până la urmă e un meci pierdut în deplasare, dacă reușim să ne adunăm vom câștiga celelalte meciuri. Ne așteaptă o săptămână dificilă, trebuie să ne pregătim moral, fizic și tehnic să câștigăm meciul de sâmbătă. Dacă nu reușim, înseamnă că e lipsă de valoare și atunci e o problemă mai mare. Diferența nu e mare de primele clasate, putem să o scoatem la liman. Sibiul este și ea o echipă puternică, Ripensia, este un început zbuciumat de campionat, dar lucrurile se vor mai așeza la un moment dat. Se va încheia și perioada de transferuri, iar apoi, cu loturile conturate până la iarnă, se va juca puțin altfel”.
Referitor la problemele de efectiv pe care le-a întâmpinat la Sibiu, fostul atacant al lui Dinamo a spus: „A jucat Manea, fiindcă Scutaru a acuzat probleme medicale și nu am avut nici al doilea vârf pe bancă…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.