Mihalcea ar mai putea cere un atacant în lot, e în „cărți” Bud?

0
205

UTA a bifat primele 180 de minute stagionale, dintre care jumătate le-a jucat în sistemul 4-4-2, unul neexersat de Adrian Mihalcea în meciurile amicale și, pentru care, arădenii nici nu par pregătiți din punct de vedere al efectivului. Se prea poate ca accidentarea neprevăzută a lui Grigorie (care, însă, ar trebuie să fie 100% apt pentru meciul de la Clinceni) să-i fi dat peste cap planurile tactice antrenorului utist, care, dorind să forțeze atacul atât la Târgoviște, cât și azi, cu Metaloglobus, a apelat concomitent la ambii atacanți de meserie din lot, Marius Curtuiuș și Dan Roman.
Întrebat dacă și-ar mai dori un atacant tocmai în ideea de a avea variante sporite în caz că va opta des pentru sistemul cu două „vârfuri”, Mihalcea a spus: „Este posibil orice, dar nu am cum să mă plâng de lot. Este foarte bine echilibrat. Am încercat și voi încerca să jucăm în funcție de ceea ce ne cere jocul, cu unul sau doi atacanți. De exemplu, azi, jucătorul din spatele atacantului, Jorza, nu a făcut față cerințelor. El cobora destul de mult și, astfel, atacanții erau destul de izolați. Dar, îl așteptăm pe teren și pe Grigorie, un jucător cu experiență, care poate evolua în poziția aceea. Pe de altă parte, trebuie să ne gândim și la jucătorii sub 21 de ani cum îi încadrăm, vom vedea”.
În privința, arădenii țintesc destul de sus, interesându-se de situația lui Cristian Bud. Fotbalistul de 32 de ani are 148 de meciuri la nivelul primului eșalon și 50 de goluri, venind după o primă jumătate de campionat excelentă la CFR Cluj. În această vară, fotbalistul a semnat cu ACS Poli Timișoara, dar s-a despărțit amiabil de trupa lui Ionuț Popa după numai o lună de zile. Deocamdată, nu și-a ales viitoarea destinație, dar cântărește lucrurile foarte bine.
„Din cauza regulamentului, sunt conștient că următoarea mea echipă va fi și ultima în acest sezon competițional. UTA nu m-a ofertat direct, doar știu că s-a interesat de mine. În schimb, am propuneri concrete din Ungaria și Israel, iar până la finalul acestei săptămâni ar trebui să decid. Astăzi, sunt tentat să plec afară, dar cine știe…”, ne-a mărturisit Bud, stabilit la Timișoara, orașul natal al soției sale.
Cu un singur marcat după două etape, Bătrâna Doamnă este pe un loc 16 al eficienței, la egalitate cu FC Argeș. Echipele ce nu au înscris încă în actuala stagiune de Liga a 2-a sunt: Foresta Suceava, CS Afumați, CS Balotești și Metaloglobus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.