Mii de agricultori arădeni au primit plata pe suprafaţă în avans

0
222
suprafata
Peste 23 de mii de agricultori arădeni şi-au primit avansul din subvenţie

Peste 23 de mii de agricultori arădeni şi-au primit avansul din subvenţia pe suprafaţă. Câteva sute de beneficiari ai acestei scheme mai au de primit bani în această perioadă. De la începutul lunii viitoare va lua start campania de acordare a ultimei tranşe de plată.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad anunţă ca până la data prezentei a efectuat plata în avans pentru un număr de 23 .111 fermieri care au depus in campania 2014 cereri de plată în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă  (SAPS), beneficiând de un avans în cuantum de 69 de euro pe hectar. Numărul total de fermieri care au depus cereri de plată în campania 2014 se ridică la 23 643. Fermierii care nu au beneficiat de plata în avans sunt neeligibili sau se află în curs de control în teren, aceştia urmând să fie autorizaţi la plată ulterior efectuării controalelor“, a spus Gheorghe Alda, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie Arad.

Începând cu data de 1 Decembrie 2014 va fi demarată procedura în vederea acordării plăţii finale, care se va încheia la data de 30 iunie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.