Medicii beneficiază, în sfârșit, de echipamente de protecție

0
393

Toți oamenii au nevoie să se simtă în siguranță în aceste momente, cu atât mai mult cei din prima linie. Chiar de aceea, noi dotări au fost alocate pentru instituțiile din prima linie de luptă împotriva noului tip de coronavirus. 

În acest scop, astăzi au intrat în folosința instituțiilor din Județul Arad care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus noi echipamente de protecție. Echipamentele sunt primite din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și au fost repartizate Serviciului Județean de Ambulanță Arad, Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalului din Ineu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad.

În total au fost primite și repartizate: 600 de măști tip ffp3, 3000 măști ffp2, 480 costume de protecție și 1900 perechi de mănuși. De asemenea, în folosința ISU „Vasile Goldiș” Arad au intrat 150 seturi de echipament individual de protecție, de nivel mediu, compuse din cască cu vizor, mănuși, ochelari și cizme. Aceste echipamente vor fi folosite de cadrele ce vor asigura activitatea de transport specializat a persoanelor confirmate de a fi infectate cu noul tip de coronavirus.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.