medicaCele mai importante companii cu specific medical din ţară se reunesc în cadrul Târgului AR-Medica, deschis în perioada 7-9 noiembrie, la Expo Arad. Cea mai importantă expoziţie medicală din România – AR-Medica este organizată, pentru al XX-lea an consecutiv, de către  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. Târgul internaţional a devenit cea mai mare manifestare expoziţională din domeniul medical, cadrul adecvat unde latura comer­cială se îmbină cu cea ştiinţifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziţiei: simpozioane, congrese şi conferinţe, demonstraţii practice creditate cu ore EMC şi EPC.
Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea lua parte la prezentări şi demonstraţii ale tehnologiilor şi inovaţiilor care poartă semnătura firmelor participante, consultaţii gratuite şi evenimente precum: conferinţe, seminarii, workshopuri şi mese rotunde.
„Ne bucurăm de o prezenţă semnificativă a reprezentanților din branșa medicală în cadrul târgului. Comparativ cu anul anterior, numărul expozanţilor a crescut cu peste 20%. Ediţia din 2013 a expoziţiei internaţionale de medicină de la Expo Arad va aduce pentru pu­blicul larg şi un salon beauty, în premieră pentru AR-Medica. Am dat plus de valoare evenimentului pentru că dorim să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai noi informaţii în domeniu. Prin acest eveniment, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad îşi va consolida rolul şi vocea pe care o are în peisajul internaţional în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor de mare amploare din Europa”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ Arad.
Organizatorii preconizează că la ediţia din acest an vor fi peste 5.000 de vizitatori din ţară şi străinătate. „Sub titlul Clasic şi modern în medicină, peste 100 de expozanţi care reprezintă cele mai importante societăţi din domeniul medical şi-au anunţat prezenţa în cadrul ediţiei din 2013 a Târgului AR-Medica. Mulţumim Colegiului Me­dicilor Dentişti Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciştilor Arad, Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Arad, Ordinului Tehnicienilor Dentari din România, precum şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru ca acest eveniment să prindă viaţă, pentru al XX-lea an consecutiv”, a declarat Simona Văcaru, managerul evenimentului.

Recomandările redacției