Mii de TIR-uri blocate, nervi, stres și înjurături printre dinți, pe centura Aradului

1
894

De câteva zile șoferii care au neșansa de a se afla pe șoseaua de centură în zona CET, stau zeci de minute la cozi interminabile. Motivul se pare că ar fi lucrările la pasajul peste calea ferată. Șoferii au început să se plângă pe rețelele sociale, postând filmulețe cu ceea ce se întâmplă în zonă. Mii de Tir-uri dar și alte vehicule, stau ore în șir, în plină caniculă, blocați în cozi interminabile. ,, Am stat trei ore pe centură, deoarece se lucrează la pasaj. Acum i-au apucat lucrările pe căldura asta, ca să blocheze mii de oameni în trafic”, ne scrie un cititor. Oamenii se plâng de faptul că firma care are lucrări în zonă (n.r. Tehnodomus), își găseste să muncească tocmai acum, în plin sezon, în care mulți români, se întorc sau pleacă din țară, provocând aceste cozi kilometrice. În plus, aglomerația se produce la ore de vârf, iar organele abilitate nu fac față la fluidizarea traficului în zonă. ,,Centura este blocată, exemplu clar de incompetență totală a celor de la CNADR”, scrie un arădean pe pagina de facebook. În acest moment, mii de mașini sunt blocate pe șoseaua de centură, în plină caniculă, din cauza unor lucrări la un pasaj care a fost inaugurat acum aproape doi ani. Firma care ar fi trebuit să finalizeze lucrările se joacă cu nervii și răbdarea șoferilor.

,,Acum când e toată lumea e în concediu e un dute-vino și îngreunează  traficul. Se pare că unii  au marfa pe stoc și vor să împartă banii”, spune un șofer revoltat.

,,Nu le-ar fi rușine, țin oamenii atâtea ore blocați. Unii dintre noi avem marfă care trebuie predată la un anumit termen, pierdem timp și bani din cauza lor”, spune alt șofer revoltat de situație.

Conform DRDP Timişoara, se pare că,  până joi lucrările vor fi finalizate, dar asta depinde foarte mult de cum se va mișca firma Tehnodomus, care are o reputație proastă în județ, după ce nu a reușit să-și respecte termenele impuse și a executat câteva lucrări de mântuială.

sursa foto video: Internet

 

 

1 COMENTARIU

  1. Asta nu e „cenrtura”, deoarece trece prin cartierul Gai.
    O „centura” OK este cea din partea de Sud-Vest si Vest a Aradului, cu 4 benzi de circulatie. Restul, egal cu zero, cu sau fara lucrari de intretinere/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.