Conducerea clubului UTA a ajuns, ieri, la un acord cu polivalentul jucător Dumitru Muntean, care a activat în turul actualei stagiuni la Olimpia Satu Mare.
„Ne bucurăm să anunțăm transferul lui Muntean, un fotbalist cu evoluţii extrem de sigure şi constante,  cu calităţi ofensive excelente, deşi ocupă posturi în defensivă. A fost dorit de staff-ul nostru tehnic, jocul său se pliază perfect pe ce ne dorim acum  la UTA”, a transmis Codru Grădanriu, directorul general al UTA-ei.
„Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiţie precum UTA. Sper să fie un pas înainte pentru mine şi aştept să demonstrez în teren ceea ce pot. Obiectivul meu personal este la fel ca al echipei, promovarea în prima ligă”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean în calitate de echipier al UTA-ei.
Dumitru Muntean, care poate juca atât ca fundaș lateral cât și ca mijlocaș de bandă, s-a născut pe 26 octombrie 1989, la Satu Mare. A debutat la seniori în liga secundă pentru FC Silvania, unde a jucat între 2009 și 2011 (12 meciuri – 1gol). În perioada 2011-2013 a jucat la Luceafărul Oradea (41 de meciuri). Din 2013 a îmbrăcat tricoul Olimpiei Satu Mare (90 de meciuri). În turul actualei stagiuni a înscris 8 goluri.
(S.A.)

Recomandările redacției