costaPrimul examen serios al carierei de tehnician al lui Clarence Seedorf a fost pierdut, deşi olandezul nu are prea multe lucruri să îşi reproşeze. Milan, în evidentă eclipsă de formă, pleca outsideră în confruntarea cu Atletico, formaţie care scrie istorie atât în La Liga, cât şi în Champions League.
Dar antrenorul de culoare al ita­lienilor nu îşi poate reproşa prea multe, Milan fiind lipsită de şansă în confruntarea de miercuri seară. Kaka, în două rânduri şi Andrea Poli au ţintit bara porţii lui Courtois, la scorul de 0-0, astfel că Atletico pare a avea de îndeplinit o simplă formalitate la retur.
Formaţia din Madrid nu a cunoscut în acest sezon din Spania înfrângerea în propriul fief, fiind imbatabilă şi în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume. Altfel, de menţionat că autorul singurului gol al întâlnirii de pe San Siro, Diego Costa, a ajuns la cea de-a 27-a reuşită a sezonului (5 doar în Champions League, în patru partide disputate).
Pe lângă AC Milan – Atletico Madrid 0-1, miercuri seara, în optimile Champions League: Arsenal Londra – Bayern Munchen 0-2 (Kroos ‘54, Muller ‘88). . Faza optimilor continuă cu „duelurile”
Marţi, 25 februarie
Zenit Sankt Petersburg (Rusia) – Borussia Dortmund (Germania), ora 19.00
Olympiakos Pireu (Grecia) – Manchester United (Anglia), ora 21.45
Miercuri, 26 februarie
Galatasaray Istanbul (Turcia) – Chelsea Londra (Anglia), ora 21.45
Schalke 04 (Germania) – Real Madrid (Spania), ora 21.45.
Partidele retur se vor disputa la 11, 12, 18 şi 19 martie.

Recomandările redacției