Milioane de lei pentru materiale de protecţie împotriva Covid 19

0
272

Întrunit în şedinţă de îndată, CLM a aprobat folosirea unor bani din rezerva bugetară pentru achiziţionarea unor materiale sanitare de protecţie.

Art. 1. Se aprobă sumele necesare pentru achiziționarea materialelor sanitare de protecție (măști, mănuși chirurgicale) și dezinfectanților pentru mâini și suprafețe, în vederea limitării contagiozității virusului SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Municipiului Arad, Direcției Generale Poliția Locală Arad și Direcției de Asistență Socială Arad.

Art. 2. Se diminuează cu suma de 1.300 mii lei Fondul de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale și se majorează articolul 20.14 Protecția muncii, la următoarele capitole bugetare, astfel:

Capitolul 51.02 “Autorități publice și acțiuni externe” cu suma de 775 mii lei pentru Primăria Municipiului Arad”,

 Capitolul 61.02 “Ordine publică și siguranță națională” cu suma de 225 mii lei pentru Direcția Generală Poliția Locală Arad,

 Capitolul 68.02 “ Asigurări și asistență socială” cu suma de 300 mii lei pentru Direcția de Asistență Socială Arad.

Art. 3. Se aprobă atribuirea contractului de furnizare materiale sanitare de protecție și dezinfectanți pentru asigurarea stocului pentru situația de urgență declarată, prin procedura de negociere fără publicarea unui anunț, conform art. 104 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 98/2016

privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, pentru instituțiile enumerate la art.1.

%MCEPASTEBIN%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.