Miljan Medvedj şi-a dat demisia de la FCC ICIM

0
332

Înfrângerea cu Phoenix Constanța, scor 63-71, i-a fost fatală antrenorului sârb al ICIM-ului, Miljan Medvedj, care şi-a prezentat demisia – acceptată de condu­cerea clubului.
„Demisionez după această înfrângere de la Constanța. Vreau să creez un șoc pozitiv, asta și pentru că eu cred în continuare că această echipă poate mai mult, doar că unele dintre jucătoare trebuie să-și schimbe modul de înțelegere, de concentrare și de punere în practică a instrucțiunilor antrenorului.
Nu caut niciun fel de scuză, plec cu sufletul împăcat că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru a avea rezultate, care din păcate nu au venit. Mulțumesc suporterilor cât și condu­cerii FCC ICIM, care m-au susţinut, mulţumesc Arad pentru modul cum am fost primit și cum am fost tratat aici. Rămâneți în sufletul meu, vă doresc mult succes și sper ca performanțele de-altadata să revină cât mai repede la Arad”, e declaraţia lui Medvedj pentru site-ul clubului, baschetarad.ro.
Sârbul a venit în vara anului trecut la clubul arădean, timp în care a avut un bilanț de 5 succese și 13 înfrângeri. Rămâne de văzut cine va prelua banca tehnică a Aradului, oficialii ICIM-ului fiind nevoiţi să se mişte repede. Asta pentru că săptămâna viitoare vine deja derby-ul cu marea rivală, CSM Târgovişte.
(foto: baschetarad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.