barbatCu toţii minţim, unele minciuni sunt mai mici şi lipsite de importanţa, altele mai mari.
O facem însă fie pentru a ascunde adevărul, fie pentru a oferi celor din jur răspunsul pe care îil aşteaptă de la noi şi pentru a nu-i răni. Fie că fac parte dintr-o categorie sau alta, minciunile spuse de bărbaţi în cadrul relatiilor sunt la ordinea zilei. Tocmai de aceea ne-am hotărât să facem şi un mic top, al celor mai comune astfel de neadevăruri pe care ai toate şansele de a le auzi din gura partenerului la un moment dat sau altul al relaţiei, poate chiar zi de zi.

1: “Sunt blocat în trafic”
Probabil că multora li se pare mult mai simplu să mintă decât să spună adevăratele motive pentru care întârzie la o întâlnire. Bărbaţii cu precădere, nefiind atât de inclinaţi înspre comunicare precum femeile. Partea amuzantă? Majoritatea minciunilor de acest fel sunt chiar nevinovate, de obicei motivele întârzierii fiind cât se poate de legitime. Partea proastă este însă că unii preferă să mintă închipuindu-şi că nimeni nu i-ar crede dacă ar spune adevărul.

2: “Nu a fost chiar atât de scump”
Bărbaţilor le placu jucăriile, dar nu le place atunci când partenerele lor îşi manifestă dezaprobarea în ceea ce priveşte achiziţionarea lor, chiar şi atunci când relaţia nu este încă atât de serioasă şi nu beneficiaţi de conturi comune în bancă. O minciună de acest gen încearcă să te asigure că în momentul în care veţi trăi împreună, nu va arunca banii pe tot felul de prostii scumpe şi fără niciun sens pentru tine sau care nu au nicio utilitate casnică.

3: “Sunt pe drum, vin imediat”
Partenerul de viaţă îţi va spune aşa ceva doar în cazul în care ţi-ai dat întâlnire cu el la un eveniment sau loc unde nu îşi doreşte să fie sub nicio formă. Să zicem că e vorba de o reuniune de familie. Prin urmare, va trage de timp la nesfârşit în speranţa că totul se va termina până ajunge şi el acolo. Iar dacă întârzie doar, e o formă mai ciudată de a-şi recăpăta un oarecare control asupra situaţiei.

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției