voleiLuni, 11 Februarie 2013, echipa de volei feminin Şoimii Lipova, îndrumată de profesorul Nicolae Petrcovschi a avut parte de o surpriză foarte frumoasă, venită din partea delegaţiei germane care reprezintă Cercul de Prie­tenie Germano–Român.
Volebalistele lipovane, însoţite de antrenorul lor, s-au întâlnit cu re­pre­zentanţii germani, la Sala de Sport a oraşului Lipova, la întâlnire participând Dl. Bernd Wainer – reprezentantul Cercului de Prietenie Germano-Român, iar din partea Primăriei oraşului Lipova, Dl. Jichici Mircea – Primarul oraşului Lipova şi Dl. Dodon Vasile – Viceprimarul oraşului Lipova.
În cadrul întâlnirii, jucătoarele au fost felicitate pentru toata activitatea desfăşurată de-a lungul anilor şi bineînţeles pentru rezultatele obţi­nute. Fiind o echipă atât de bine consolidată şi cu rezultate atât de bune, reprezentanţii Cercului de Prietenie au considerat ca unul din cele mai potrivite cadouri pentru viitoarele antrenamente şi meciuri, ar fi mingile.
Astfel, domnul Weiner le-a oferit tinerelor jucătoare 5 mingi oficiale de volei, transmiţându-le în acelaşi timp mult succes şi cât mai multe meciuri câştigate cu noile mingi. Întrega echipă a fost foarte încântată de gestul extraordinar al delegaţiei germane, mulţumindu-le reprezentanţilor prezenţi la Lipova pentru că s-au gândit la echipa de volei din Lipova şi pentru că le-a făcut o asemenea surpriză.
Întâlnirea s-a finalizat cu strângeri de mâini între tinerele volebaliste,  reprezentanţii locali şi cei ai delegaţiei germane, precum şi cu câteva fotografii cu echipa de volei, dar şi cu speranţa că această legătură de prietenie româno-germană va dura mulţi ani de acum înainte.

Recomandările redacției