Miniexcavator căutat în Italia descoperit la Vărşand

0
363

excavator

Poliţiştii de frontieră de la Vărşand au descoperit un miniexcavator care a fost declarat furat din Italia, pe care un cetăţean român a încercat să-l introducă în ţară.

Sâmbătă dimineaţa, s-a prezentat la Punctul de Trecere Vărşand pe sensul de intrare în ţară, Norbert Francisc Ando V., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Arad, care conducea un automarfar marca „Scania“ înmatriculat în România.Acesta se pare că transporta, conform documentelor de transport prezentate, un miniexcavator şi nouă paleţi cu echipamente electrice pentru o firmă din România.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că miniexcavatorului figurează ca furat în Italia, alertă introdusă în data de 4 septembrie 2015. Şoferul automarfarului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că utilajul în cauză era furat, el având doar rolul de a-l transporta din Italia în România.

Miniexcavatorul a fost reţinut în vederea confiscări, iar şoferul care l-a transportat va fi acuzat de infracţiunea de complicitate la furt.

Emilian Ciorgariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.