Ministerul Educaţiei modifică concursul pentru inspectorii şcolari

0
328

inspectori

Ministerul Educaţiei a modificat ordinul privind metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare.

Astfel, articolul 3 se modifică şi va avea următorul cuprins: „Pentru funcţia de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar, respectiv pentru inspector şcolar pentru învăţământul primar, candidatul trebuie să fie absolvent cu diplomă de licenţă cel puţin al ciclului I de studii universitare, să fie sau să fi fost încadrat pe un  post de educatoare/învăţător/institutor/profesor pentru învăţământul preşcolar/profesor pentru învăţământul primar, să îndeplinească condiţiile necesare pentru ocuparea funcţiei didactice de profesor pentru învăţământ preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământ primar”.

Având în vedere aceste prevederi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad anunţă că perioada de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcţiei  vacante de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar se prelungeşte până în data de 15.05.2015.

„Depunerea dosarelor se face la sediul ISJ Arad, camera 5, în perioada 12 – 15 mai 2015, între orele 8.00 – 16.30. După finalizarea perioadei de depunere şi validare  a dosarelor, se va reafişa graficul probelor de concurs la sediul ISJ şi pe forumul public al ISJ, până cel târziu în data de 18.05.2015“, ne-a declarat profesoara Mariana Tocaciu, purtătorul de cuvânt al ISJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.