Miniștrii din Guvernul Cioloș, evaluați

0
368

Guvernul ar putea trece din nou prin schimbări. Înaintea sărbătorilor, premierul le-a cerut miniștrilor să își facă evaluarea activității pentru a putea stabili performanţele fiecăruia. Dacian Ciolos a anunţat că își evaluează colegii de cabinet pentru a vedea concret ce măsuri au luat în timpul mandatului lor, relatează Digi24.

Săptămâna trecută miercuri premierul le-a spus miniștrilor din cabinetul său să își facă o evaluare a celor șase luni de activitate pentru a vedea măsurile concrete pe care le-au luat până acum, ce trebuie schimbat și ce trebuie îmbunătățit.  Șeful Executivului nu a pronunțat cuvântul remaniere, dar nici nu a negat că ar putea înlocui o parte dintre miniştri dacă performanța lor nu a fost cea așteptată.  Premierul Dacian Cioloș a dat deja startul discuțiilor cu fiecare ministru în parte. Ministrul Sănătății a avut, marți, o discuție cu prim-ministrul cu privire la măsurile luate pentru Sănătate.

Discuțiile vor continua și în zilele următoare. amintind că deja trei dintre miniștrii din Cabinetul Cioloș și-au încetat mandatul: ministrul Muncii, ministrul Fondurilor Europene și ministrul Culturii. Primii doi și-au înaintat demisia, în timp ce Vlad Alexandrescu a fost revocat din funcție de premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.