Ministrul de Finanțe aruncă bomba: Guvernul pregătește disponibilizări în aparatul bugetar

0
1228

Guvernul se pregătește de concedieri în aparatul bugetar, conform realitatea.net. Sursa citată arată că anunțul a fost făcut de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, la TVR.

Ministrul spune că este obligatorie o reformare a aparatului bugetar din România, pentru că acesta trebuie să aibă oameni eficienți, informează Realitatea TV. „Cred că e de bun simţ să te gândeşti (la o reformă a aparatului bugetar – n.r.) pentru că ne dorim cu toţii o administraţie şi centrală şi locală eficientă. Asta înseamnă să ai oameni nu foarte mulţi, exact cât trebuie, mai bine plătiţi sunt deja, legea există şi, ca să fie mai eficienţi, repet, cât trebuie. Nu unul munceşte şi trei pe lângă el stau”, a afirmat Eugen Teodorovici la TVR.

Teodorovici a precizat că se va discuta despre reducerea cheltuielilor şi creşterea veniturilor cu fiecare minister şi că Finanţele au o listă cu instituţiile publice şi cu domeniile în care se cheltuiesc cei mai mulţi bani, printre acestea numărându-se Transporturile, Sănătatea, Economia şi Energia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.