Ministrul de Interne, în control la Vama Nădlac

0
396

Ministrul Marcel Vela se află în aceste momente la frontiera Nădlac II, pentru a verifica filtrele de la punctele de trecere a frontierei, în contextul în care ordonanța nr. 7 are și o prevedere privind transportatorii de mărfuri și anume că transportatorii care nu au simptome vor completa la intrarea în țară doar o declarație pe proprie răspundere. 

De asemenea, Vela va evalua noua situație impusă joi seara, aceea ca prin Vama Nădlac I vor trece doar autoturismele mici, iar prin Nădlac II vor tranzita granița doar camioanele și transportatorii de marfă, această măsură având ca scop decongestionarea punctului de trecere a frontierei de pe autostradă. 

Ministrul afacerilor interne a efectuat, astăzi, un control de rutină și în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie.

Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.