Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a tăiat panglica  astăzi la  noul cămin studențesc situat în Calea Zimandului nr.8, la sediul Facultății de Design.

La eveniment a participat  Ministrul   Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației,  Cseke Attila, Ministrul Educației,  Sorin Cîmpeanu, directorul Companiei Naționale de Investiții, dna. Manuela Irina Pătrășcoiu, parlamentari, autorități locale și județene.

,,Suntem într-o zi importantă pentru învățământul superior arădean și pentru comunitatea arădeană, în general! Astăzi inaugurăm un cămin studențesc modern la Universitatea ,,Aurel Vlaicu”, finanțat prin Compania Națională de Investiții. Doi miniștri au venit la Arad pentru acest eveniment și directorul general al CNI, fiindcă este o investiție de anvergură națională. O felicit pe doamna rector Ramona Lile pentru capacitatea de a atrage acești bani la Arad și pentru investițiile majore pe care Universitatea ,,Aurel Vlaicu” le-a realizat în ultimii ani în municipiu!

Am profitat de ocazia de astăzi și am discutat cu ministrul Educației și cu ministrul Dezvoltării și despre proiectele Consiliului Județean depuse spre finanțare”, spune președintele CJA Iustin Cionca.

Recomandările redacției