Ministrul Ion Ştefan a anunţat când va fi predat Stadionul Ghencea către CSA Steaua

0
258

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a verificat, ieri, 26 august, stadiul lucrărilor la Stadionul Ghencea, obiectiv realizat prin Compania Națională de Investiții.
„Stadionul Ghencea va fi, în curând, gata! Am discutat cu reprezentantul firmei de construcții și cei de la CNI, iar în septembrie, arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul și se fac lucrări interioare, iar totul arată foarte bine!”, a transmis Ștefan.
În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de aproximativ 90%, gazonul este montat în proporție de peste 50% și urmează ca, săptămâna viitoare, să fie finalizată montarea lui, după care va urma testarea în vederea ranforsării sintetice a gazonului.
De asemenea, se lucrează la finisajele interioare și amenajările exterioare, iar instalația de nocturnă și de sonorizare sunt funcționale (probele au fost făcute la sfârșitul săptămânii trecute și se lucrează la reglajele pentru instalația de nocturnă). În perioada următoare, trebuie finalizate lucrările la utilități (care revin în sarcina beneficiarului CSA Steaua), astfel încât, la sfârșitul lunii septembrie, ar putea fi demarate procedurile în vederea recepționării și predării obiectivului de investiții.
Sursa: gsp.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.