Ministrul Lucian Bode îl pune la punct pe prefectul Aradului, în urma declarațiilor făcute în cazul asasinatului

0
393

Prefectul județului Arad, Tóth Csaba, declarase că autorii asainatului de sâmbătă ar fi putut ieși din țară, granița fiind foarte aproape de municipiul Arad.

Cu toate acestea, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, întrebat dacă autorii ar fi putut ieși din țară, așa cum spunea prefectul, a răspuns „Recomand domnului prefect să fie foarte concentrat la campania de vaccinare”.

Prefectul spusese, duminică seara, că nu există suficiente date pentru a închide punctul de frontieră cel mai apropiat de municipiu și că, de altfel, decizia nici nu-i aparține. „Granița este aproape de municipiul Arad. Undeva într-o oră se poate ajunge în graniță. Nu se poate închide granița atât de repede, având în vedere că nu am avut date suficiente și granița nu o închide prefectul județului Arad. Am luat toate măsurile în ceea ce privește ordinea publică. În continuare, desfășurăm împreună cu Jandarmeria și Poliția județului Arad activități de menținere a ordinii publice. Consider că și cred că este normal să fie o stare de neliniște în județ și în municipiul Arad”, declarase prefectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.