Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a mulţumit pentru organizarea Turului României la Ciclism

0
160

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a fost mulţumit de organizarea Turului României la ciclism, deoarece „Mica Buclă“ este o competiţie cu o tradiţie de peste 80 de ani, care trebuia să continue.
„Mă simt extraordinar de fiecare dată când particip la astfel de competiţii în aceste perioade grele pe care le traversăm. Sunt aici pentru a susţine sportul românesc, o tradiţie a sportului românesc. Nu am fi putut, indiferent de vremurile pe care le trăim, să trecem peste Turul Ciclist al României. Mă bucur nespus că şi noi am putut sprijini această competiţie de tradiţie“, a declarat Stroe la finalul cursei, conform agerpress.
El a afirmat că Turul României este un bun promotor al turismului românesc:
„Eu mă bucur că acest sport promovează foarte mult această ţară, gândiţi-vă la peisajele din zonele prin care trece Turul Ciclist al României, ce carte de vizită, ce imagine aduce României această competiţie. Transfăgărăşanul, Lacul Sfânta Ana, sunt imagini foarte frumoase. Şi nu trebuie uitat nici caracterul popular, sunt foarte mulţi români care îmbrăţişează această activitate recreativă. Se bucură de sprijin popular masiv“, a adăugat acesta.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.