Minor trimis în judecată pentru că ar fi tâlhărit în stil “mafiot”

0
311

talharia
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş, la sfârşitul anului trecut, arestarea preventivă a inculpatului A. S. – minor în vârstă de 17 ani (aflat în stare de reţinere) pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş a dispus emiterea unui mandat de arest la domiciliu pe numele acestuia pentru 30 de zile.
“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 26.12.2014, inculpatul şi minorul I.C.C., în vârstă de 13 ani, prin escaladarea gardului, au pătruns în locuinţa persoanei vătămate D.A.C. şi, prin folosirea forţei, au legat-o de mâini cu un cablu TV, iar A.S. i-a smuls telefonul mobil din mâna persoanei vătămate şi a dat foc cartelei”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.
Persoana vătămată a fost deposedată de un card bancar care i-a fost înapoiat de către inculpate după ce acesta a observat că nu există bani în cont, în tot intervalul de timp în care acesta verifica soldul cardului bancar persoana vătămată fiind lipsită de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.