Minoră bătută de o agentă de pază aflată în stare de ebrietate

0
488

Chiar și cei care ar trebui să ne apare mai au momentele lor proaste. Se pare că, angajată la o firmă de pază și aflată în timpul liber, o femeie în vârstă de 29 de ani a bătut o minoră. Aceasta se afla în stare avansată de ebrietate când, din nefericire pentru fata de 15 ani, a început să aibă reacții violente asupra minorei.
Fără să existe vreo legătură între cele două, B.D.A. aflată în Piața Catredalei, în data de 4 septembrie, în jurul orei 19:45, a luat-o la bătaie pe minora H.V.R.
A fost nevoie nu doar de intervenția oamenilor legii, cât de forța acestora pentru a potoli furia arădencei scandalagii.
După ce au potolit-o, oamenii legii i-au aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei care a reușit să o calmeze și mai tare pe femeia agresivă.
„Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică aflați în zonă s-au autosesizat, au intervenit prompt în aplanarea incidentului, fiind nevoiți să procedeze la imobilizarea agresoarei„, au spus reprezentanții DGPLA.
În final, oamenii legii au reușit să ia legătura cu mama minorei, care a sosit deîndată la locul faptei pentru a prelua copila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.