Ce spun reprezentanții poliției: Astăzi, în jurul orei 10,50, polițiștii Biroului Rutier au fost anuntați de personalul UPU Arad despre faptul că o fetiță de 11 ani a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza municipiului.

S-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 8,00, un autoturism s-a deplasat pe strada Voinicilor, din direcția străzii Renașterii înspre Bd. Nicolae Titulescu, iar la trecerea de pietoni aflată în zona pasajului CFR a surprins și accidentat ușor o minoră de 11 ani, care în calitate de pieton traversa strada pe trecerea de pietoni.
În urma evenimentului rutier, autoturismul a părăsit locul faptei. Victima nu a putut preciza numărul de înmatriculare, culoarea sau marca mașinii, efectuându-se verificări pentru stabilirea identității conducătorului auto în vederea tragerii acestuia la răspundere penală.
Mai departe, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto vinovat de producerea accidentului cu minora de 11 ani, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din Arad. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Accidentele nefericite se pot întâmplă oricui. Din păcate, de multe ori nu mulți pot să evite o nenorocire. De această dată este vorba însă de ceea ce a făcut un șofer după ce a avut ghinionul de a accidenta un pieton.
Așadar, o fetiță de doar 11 ani s-a angajat în această dimineață în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni. Din nefericire, aceasta a sfârșit lovită de un conducător auto.
După ce a cauzat nenorocirea, cel mai probabil pe baza neatenției, conducătorul autoturismului a decis că trebuie neapărat să plece de la locul faptei și așa a și făcut.
Toate acestea s-au întâmplat undeva în jurul orei 08:00, pe trecerea de pietoni, sub viaductul din Micălaca, în apropiere de magazinul Bila.
După ce această întâmplare a avut loc, un echipaj de ambulanță s-a prezentat la fața locului și au transportat fetița.
Știind toate acestea și fiind foarte furios pe gestul șoferului, un membru al familiei minorei a cerut ajutorul pentru identificarea celui vinovat. Mai exact, unchiul fetei speră că cineva a fost în zonă în acele momente și a reușit să surprindă tot incidentul ca să ajute la identificarea șoferului care a fugit de la locul accidentului.
Astfel, cei care au văzut incidentul sau pot ajuta cu o informație sunt rugați să sune la numărul de telefon 0742 308 414 (unchiul fetei ), sau la numărul unic de urgență 112.

Recomandările redacției