Minori, cercetaţi de jandarmi pentru furtul unei biciclete

0
282

jandarmi

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de menținere a ordinii publice, a depistat,în noaptea de 25/26 ianuarie, două persoane care sustrăgeau o bicicletă.

Acestea au fost observate în zona Splaiului General Gheorghe Magheru, din municipiu, în timp ce, cu ajutorul unei chei tubulare și al unor clești metalici, au desfăcut dispozitivul de siguranță al bicicletei. Au plecat cu obiectul sustras dar au fost depistate, în scurt timp, la câteva străzi distanță.

Cele două persoane au recunoscut că bicicleta nu le aparține și au precizat și locul de unde au sustras-o. Colegii mei au procedat la stabilirea identității acestora, după verificări rezultând că este vorba de doi tineri, cu vârsta de 14, respectiv 16 ani, care locuiesc fără forme legale într-o comună din județul Arad”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Tinerilor le-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.