Mioveniul vine fără trei titulari la Arad pentru punctele menținerii în lupta pentru play-off

0
191

nastasieDe pe poziția a IX-a în seria de Vest a ligii secunde, CS Mioveni nu a renunțat la gândul de a evolua în play-off. Pierzând la Râmnicu Vâlcea, argeșenii își pun mari speranțe în punctele de la Arad, mai ales că vor avea în față formația de pe penultimul loc în clasament ce a arătat rău și în prima confruntare pe puncte din acest an.
Antrenorul Ion Moldovan chiar a subliniat faptul că dorește să profite de problemele arădenilor pentru a rămâne în obiectiv. „Atâta timp cât diferența față de noi și echipele ce se bat pentru play-off nu este încă mare, trei puncte câștigate la Arad ne-ar ajuta mult să sperăm la clasarea pe un loc în primele șase. Din păcate, avem trei ab­sențe importante, dar numeric stăm bine”, a anuțat „Comisarul”.
Fotbaliștii care rămân acasă sunt fundașul dreapta Cotigă și atacanții Năstăsie și Ene, toți titulari la CS Mioveni. Primii doi sunt suspendați, iar fostul fotbalist al lui FC Olt este accidentat.
Și președintele „galben-verzilor” consideră deplasarea de pe Mureș extrem de importantă pentru echipa sa. „Trebuie neapărat să câştigăm cu UTA ca să mai avem şanse la play-off. Orice alt rezultat în afară de victorie ne scoate din lupta pentru play-off”, a punctat Dumitru Olteanu.
De partea cealaltă, utiștilor le convine oarecum postura outsiderului. „Urmează un meci foarte greu împotriva unei echipe ce și-a propus să câștige la Arad. Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să dăm o replică bună. UTA are încă de demonstrat multe lucruri, mi-e greu să spun ce se va întâmpla sâmbătă. Vom lăsa faptele să vorbească”, a punctat Adrian Falub. Antrenorul arădenilor va putea conta pe argentinianul Laso, dar nu și pe camerunezul Feussi, care are probleme medicale.
În aceste condiții formațiile probabile de sâmbătă sunt:
UTA: Boșneag – Oltean, Ola, Mardare, Diarra – Zaluschi, Popescu, Neagu – Monac,  Laso, Apostu.
Mioveni: Oct. Popescu – Negoiță, Oltean, Pasăre, Ct. Stan – A. Popa, Biceanu, Răuţă, Gălan – Gueye, Vintilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.