mircea_badeaMircae Badea a dezvăluit pe Facebook că, la capitolul financiar, este „bine dotat” şi că îşi permite multe lucruri peste limita obişnuită.

Deranjat de critici, prezentatorul Mircea Badea a postat un mesaj dur, în stilul lui caracteristic.

„Anul asta am fost de trei ori la Roma, la Amsterdam,la Viena, la plaja in Grecia si Cipru, Las Vegas si Los Angeles. Si e doar iulie. Imi cer scuze ca nu ma ridic la inaltimea pretentiilor financiare ale blogarasilor care mananca de pe jos si care afirma ca masina mea care n-are inca trei ani, e veche de zece”, a scris el pe Facebook.

De altfel, nu este prima dată când Mircea Badea face paradă de veniturile sale. În februarie, după ce presa a dezvăluit că prezentatorul încasează 10.000 de euro pentru „In gura presei”, plus 2.000 de euro pentru emisiunea de la Radio Zu, acesta a ţinut să pună lucrurile la punct.

„În cazul meu nu este adevărat. Îmi cer scuze, nu este așa. Câștig mai mult. Eu nu câștig 10.000 de euro plus 2.000 de euro. Eu câștig mai mult. Dragi băsiști, numai TVA-ul pe care îl plătesc eu în fircare lună e mai mare decât dublul salariului vostru brut. De unde câștig eu banii ăștia mai mult decât scrii tu, din ce produc. Emisiunea „În gura presei”, în direct și în reluare, în lunile cele mai proaste produce minimum 100.000 de euro. Deci înmulțit cu 12 ar fi 1,2 milioane de euro. Păi din banii ăștia cât crezi că-mi dă mie Voiculescu?”, a declarat atunci în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției