Răsturnare de situație la echipa Dinamo Kiev, Mircea Lucescu rămâne antrenor, după ce zilele acestea a apărut o scrisoare publicată de către Gazeta sporturilor care anunța demisia antrenorului. Agentul antrenorului a dezvăluit că scrisoarea publicată, nu anunța demisia, ci doar era un mesaj pentru patronul echipei.
„Lucescu este antrenorul principal al celor de la Dinamo Kiev. Nu vreau să discutăm nimic altceva. Mâine va zbura spre noi. Ce mai pot adăuga? Nici n-a ajuns şi deja vorbeşti de plecare. Va avea loc o conferinţă de presă, veţi auzi totul atunci“, a spus patronul celor de la Dinamo Kiev, Igor Surkis, pentru publicaţia din Ucraina, Sport.ua.
Acesta a vorbit și despre nemulțumirile fanilor la sosirea antrenorului Mircea Lucescu, care a antrenat rivala Șahtior timp de 12 ani.
„Cred că avem fani deştepţi. Vor înţelege că atunci când echipa începe să progreseze şi să prezinte fotbal de calitate, va fi munca unui antrenor profesionist. Şi, în afară de asta, nu
l-am luat pe Lucescu de la Şahtior. Era liber. Am dreptul să invit pe oricine consider că este potrivit. În opinia mea, Mircea Lucescu este un mare profesionist şi un mare motivator. Sunt sigur că va fi benefic lui Dinamo. Şi dacă oamenii sunt alături de echipa noastră, atunci vor trebui să se bucure pentru succesul acestui antre­nor“, a mai spus Surkis.
 

Recomandările redacției