Mirel Rădoi a organizat un meci amical între elevii săi la baza de la Mogoșoaia

0
310

După ce meciul România – Norvegia a fost anulat din cauza faptului că autoritățile norvegiene nu i-au lăsat pe nordici să facă deplasarea către București din cauza coronavirusului, selecționerul României, Mirel Rădoi a programat un meci amical pentru a-i ține în spiritul competitiv pe elevii săi.
Mirel Rădoi a schimbat programul echipei naționale a României după ce a aflat că UEFA a anulat partida cu Norvegia. Selecționerul le-a dat șansa elevilor să să lupte între ei într-o partidă amicală.
Totodată, „tricolorii” au șansa să îl convingă pe Rădoi că merită să facă parte din echipa de start la duelul cu Irlanda de Nord din ultimul meci al Ligii Națiunilor, miercuri, ora 21.45.
„Ca să menținem intensitatea, deși România-Norvegia nu se mai dispută, tricolorii au diseară meci special fixat de Mirel Rădoi! La finalul antrenamentului, lotul împărțit în două echipe va disputa o partidă în echipamentul de joc și ritm de competiție. Iar miza e uriașă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!“, se arată pe site-ul FRF.ro.
Înainte ca meciul amical să aibă loc la baza din Mogoșoaia „tricolorii”, au fost testați pentru COVID-19 înaintea deplasării în Irlanda de Nord. Jucătorii lui Mirel Rădoi au fost testați pentru ultima dată în luna noiembrie pentru COVID-19.
Aceasta a fost impusă de UEFA pentru duelul de miercuri, din Irlanda de Nord. După testare, „tricolorii” au avut parte de o plimbare în interiorul bazei sportive Mogoșoaia.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.