Selecționerul României a avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi jucători ai lui FCSB, Dennis Man și Florinel Coman.
Atât Dennis Man, cât și Florinel Coman trec printr-o perioadă importantă a carierei, cei doi fiind printre cei mai importanți jucători de la FCSB.
Momentan, Florinel Coman se află în perioada de recuperare, după accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League.
„M-aș bucura ca Man să ajungă măcar pe la echipele la care a jucat Adi Mutu. Este un jucător foarte bun, care poate să joace în lateral, cât și în poziție centrală. Văd că, deja, acumulează forță, se dezvoltă. E clar că a
simțit că în duelurile unu contra unu suferă și lucrează din punctul ăsta de vedere. E un jucător care atrage foarte mult. Atât el, cât și Florinel Coman pot face transferurile pe care FCSB și le doreşte. Eu cred că dacă Steaua era calificată în Europa League și cu prezența celor doi la echipele naționale, ar fi putut pleca pe aceste sume”, a declarat Mirel Rădoi, la ProSport Live.
Mirel Rădoi susține că, la meciul cu Islanda – România, cele mai multe probleme le-a avut în compartimentul defensiv al echipei naționale, după ce fundașii Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș s-au accidentat în ultimul moment.
„Cel mai mult m-au bulversat accidentările de la nivelul fundașilor centrali. Au fost trei schimbări într-un compartiment, care din punctul nostru de vedere era cel mai important în meciul cu Islanda”, a spus Mirel Rădoi.
 

Recomandările redacției