Mirel Rădoi: „La pauză le-am spus jucătorilor că vreau să marcăm la fel de multe goluri“

0
343

După victoria de miercuri seara contra echipei din Belarus (5-3), selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, că meciul a avut două reprize diferite, el precizând că un motiv al celor trei goluri primite în a doua repriză poate fi și modul de joc prea ofensiv pe care acesta l-a impus jucătorilor.
„A fost o primă repriză foarte bună şi o a doua mai puţin. Iar pentru această a doua repriză pot găsi mai mulţi factori care au făcut ca noi să primim cele trei goluri, plus un penalty apărat. Printre aceşti factori poate fi pregătirea fizică, pentru că e greu în această perioadă, iar noi risipim multă energie în primele 45 de minute. Apoi un alt factor este sistemul poate prea ofensiv, pentru că la pauză le-am spus jucătorilor că vreau să marcăm la fel de multe goluri. Şi aici îmi asum pentru că i-am îndemnat să atace şi am lăsat spaţii şi mai mari. Adversarul era normal să rişte la 5-0 şi au marcat 3 goluri şi au mai spălat din ruşinea primei reprize. Au fost două reprize diferite, din prima putem începe să construim. Am pus prima cărămidă după aceste 45 de minute, trebuie să vedem ce facem în continuare. Jucătorii s-au descurcat bine, Dennis Man, Tănase, Nistor, Marin, Ganea… toţi s-au descurcat bine. Eu sunt mulţumit de toţi“, a afirmat tehnicianul.
Prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), ambele în Liga Naţiunilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.