Miroase nepăsarea ofițerului Stana de la o poștă

1
614

Revin cu un semnal de alarmă în fața adiaforiei, pasivității, apatiei, ce să mai… a durerii crunte într-un loc aparte față de starea în care se află Aradul nostru „verde”. Dacă ați crezut că verdele reprezintă prospețime, curățenie, covorul de iarbă din mijlocul unui cadru Nirvana, ei bine v-ați înșelat amarnic. Nirvana nu se află în Arad, dar nesimțirea cu abuzul în funcție se sărută în fiecare zi.

Să ne îndreptăm puțin mai mult privirile asupra gunoaielor aruncate în spatele Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad. Nu sunt două-trei „chestii” aruncate pe asfalt, e o groapă de gunoi în toată regula și extinsă de jur-împrejurul școlii, unde merg copiii în fiecare zi. Este strigător la cer cum indolența ofițerului de Poliție, Adrian Cosmin Stana, atinge cote maxime, din nou și din nou și din nou NU i-a nicio măsură în privința aceasta.

Domnule ofițer de Poliție Stana, unde vă este aroganța, excesul de zel, abuzul de funcție și nasul la purtător când vine vorba de oferirea amenzilor pentru gunoaiele care împresoară elevii școlii, precum și cele din apropierea spitalului și a unui centru comercial frecventat zilnic de mii de oameni?! Sau domnia dumneavoastră știe să ofere amenzi doar pentru creșterea ierbii pe terenuri private, aflate în mijlocul pustietății, cum a fost și în cazul firmei Inteco Holding?!

În calitate de arădeni, ne declarăm oripilați de ceea ce ar trebui cu adevărat să faceți și nu faceți, iar unde nu ar trebui să vă băgați nasul vă jucați de-a polițistul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.