Misiuni ale jandarmilor la sfârșit de săptămână

0
355

La sfârșitul săptămânii, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost angrenate în mai multe misiuni de ordine și siguranță publică, în sistem integrat. În cele trei zile de misiuni şi acţiuni (29-31 iulie), echipajele de jandarmi au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei. S-au aplicat sancţiuni pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice și comercializare de produse fără îndeplinirea condițiilor legale.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare în cazul săvârșirii a opt infracțiuni, printre care furt, lovire sau alte violențe și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Jandarmii au asigurat, din punct de vedere al ordinii publice, manifestările cu public numeros, printre acestea numărându-se manifestări cultural-artistice desfăşurate în  Ineu, Sântana, Vinga, Moneasa, Chisindia, Tauț și Peregu Mic.

Oana Ilea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.