Un tramvai s-a făcut scrum în stația din zona Făt Frumos

0
547

În decursul a doar patru zile, pompierii au fost prezenți la mai multe misiuni, atât misiunile lor normale, dar și altele care se leagă de covid-19. Așadar, în perioada 01.05 – 04.05.2020, cele șapte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au executat nu mai puțin de 48 misiuni de intervenție.
S-a acționat pentru stingerea unui număr de șase incendii dintre care patru incendii de resturi vegetale, un incendiu la o locuință și un incendiu la un tramvai.
Echipajul C.B.R.N a executat 13 misiuni de decontaminare a personalului și tehnicii care a desfășurat misiuni de transport a persoanelor suspecte sau confirmate cu noul coronavirus.
Cele nouă echipaje SMURD, unul de terapie intensivă mobilă și opt de prim ajutor au acordat asistență medicală de urgență în 25 de cazuri.

Ultima lor misiune s-a desfășurat chiar în această dimineață în jurul orei 06.00 când două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad cu zece pompieri a intervenit în zona Făt Frumos, pentru stingerea unui incendiu la un tramvai. În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului ”scurt circuit”. Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau călători, mai exact doi călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță.

Sursă foto și video: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.