„Miss Arad 2020” și-a desemnat câștigătoarele

0
1376

Câștigătoarea concursului județean „Miss Arad 2020” este Larisa Popa.
Finala concursului a avut loc, într-un cadru deosebit, la Castelul Kintzig de la Domeniul Lupaș. Au fost acordate și premii în plan secund următoarelor finaliste: Locul 2 – Rafaela Farcaș și Locul 3 – Denisa Corb.
Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad 2020 s-a desfășurat în perioada 19.08.2020 – 01.09.2020, exclusiv online, atât înscrierea la concurs, precum și anunțarea rezultatelor s-au desfășurat la distanță. Pre­gătirea concuren­telor s-a realizat online, cu ajutorul aplicații­lor și programelor informatice, dar și în spa­­țiu deschis, în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială. Pe toată durata desfă­șurării proiectului, organizatorii au avut ca obiectiv educarea concurentelor într-un stil de viață sănătos, de responsabilizare socială și de adaptare la noile condiții impuse de contextul epidemiologic.
Ședința de jurizare a preselecției, s-a desfășurat miercuri, 2 septembrie sub patronajul partenerului oficial Miss Arad 2020, Inteco Holding, la sediul acestuia, comisia de alegere a finalistelor concursului fiind compusă din: Adela Czebely – președintele comi­tetului organizatoric, Ovidiu Palcu – director general Inteco Holding și partenerul oficial al concursului, Corina Palcu – design de interior, Ioana Hotaran – Miss Arad 2019, Diana Redei – make-up artist oficial, Mira Marchiș – hairstylist oficial, Claudiu Negrea și Rareș Popa Buboi – fotografii oficiali ai concursului.

Larisa Popa – Miss Arad 2020


Pentru a se înscrie la concurs, concuren­tele au trimis la adresa de mail: preselecție @missarad.ro minim trei fotografii, împreună cu datele personale (nume, prenume, vârstă, domiciliu, număr de telefon) și o scurtă des­criere (ex: pasiuni, va­lori, calități, defecte). În cadrul preselecției a putut participa orice domnișoară, cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înălțimea minimă a concurentelor a trebuit să fie de 1.67 m. În urma înscrierilor validate de organizatori, nouă concurente s-au calificat în marea finală. Finalistele concursului sunt: Andreea Denisa Ignuța, Ana Maria Dabici, Maria Alexandra Rotariu, Larisa Popa, Viviana Denisa Varga, Bianca, Corb Denisa Martinchi, Rafaela Farcaș și Denisa Vanesa Rășinar. În cadrul concursului de fotogenie pe site-ul Miss Arad, pu­blicul a avut ocazia de a vota preferata în concurs. Votul s-a în­cheiat joi, 17 septembrie la ora 16:00 și a valorat 25% din totalul de voturi în ceea ce privește alegerea câștigătoarei Miss Arad, celelalte voturi în proporție de 75% fiind re­prezentate de votul juriului din seara finalei.
Concursul județean de frumusețe Miss Arad s-a desfășurat în acest an într-un mod inedit, respectând măsurile impuse sau recomandate de autorități. Motivația organizării concursului este legată de găsirea de soluții adaptate prezentului context epide­miologic, în ceea ce privesc proiectele educaționale, de voluntariat și pentru tineret.

Ovidiu Palcu a oferit premiul Miss Inteco Holding


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.