Cele mai frumoase femei din lume au fost primite în mod excepţio­nal în Israel pentru a participa la finala Miss Universe, care are loc la 12 decembrie, în Eilat.
Finalistele de la Miss Universe 2021 au petrecut la 4 decembrie o zi frumoasă pe plaja de la Marea Moartă, înainte de preliminariile care vor avea loc în cursul acestei săptămâni pentru marea finală organizată la 12 decembrie. Deşi sâmbătă Israelul a anunţat că îşi închide graniţele şi le interzice străinilor să mai intre pe teritoriul său şi a impus măsuri mai severe de restricţii pentru a opri răspândirea virusului ucigaş, frumoa­sele finaliste au fost primite cu braţele deschise.
Printre măsurile impuse, autorităţile israeliene au prelungit perioada de carantină pentru turiştii străini sosiţi pe teri­- toriul ţării şi au impus instalarea unor aplicaţii de urmărire pe telefoanele mobile a persoanelor pentru a putea detecta rapid pe cele care au intrat în contact cu un bolnav.
Ministrul Turismului, Yoel Razvozov a anunţat că fetele de la Miss Universe vor fi testate PCR din 48 în 48 de ore. Miss France, Clemence Botino, a stat în carantină 10 zile după ce testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv, la sosirea ei în ţară.
România e reprezentată la concursul de frumuseţe de Carmina Elena Olim­pia Cotfas, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. Ea este prezentatoare TV şi s-a născut în Târgu Mureş. Carmina speră să câştige prestigiosul titlu şi să îşi termine studiile universitare. Ea este studentă în anul trei la Facultatea de Istorie.

Recomandările redacției