În urmă cu trei săptămâni, utiștii primeau vizita fostului internațional camerunez, Jean-Jacques Missé-Missé. Impresar și apropiat ar unor oameni de afaceri belgieni, fostul atacant al „leilor” s-a pus la curent cu situația clubului, a pepinierei arădene, dar și cu bazele sportive din oraș.
Missé-Missé spunea că va încerca să lege o colaborare între Campioana Provinciei și grupări din Belgia, iar un prim pas a fost făcut prin trimiterea la Arad a unui internațional de juniori kosovar. Emir Umit are 18 ani și vine de la Chatelet SC, un club amator din Țara Ciocolatei și e mijlocaș lateral. Emir e însoțit în orașul nostru de tatăl său, unul dintre partenerii de afaceri ai lui Missé-Missé. „Au auzit lucruri bune despre Academia noastră și au venit să se convingă de posibilitățile pe care le oferă UTA și Aradul. Pe aceeași filieră, pe finalul săptămânii e așteptat și un atacant de origine gaboneză”, ne-a mărturisit Marian Costea, team-managerul echipei fanion a Aradului.
Serge Kevyn are 24 de ani, iar ultima oară a evoluat la echipa portugheză Leiria. Are 1,86 metri și este vârf de careu și a mai jucat și la alte echipe lusitane, precum AD Nogueirense, Maritimo B și Vizela. În acest moment, Ionuț Popa are doar doi atacanți de meserie în lot, pe Alex Pop și David Popa.
Altfel, utiștii joacă în această după amiază al cincilea amical al verii. Echipa arădeană trece Granița pentru a disputa meciul re­vanșă cu Elore Bekescsaba, care în urmă cu aproape două săptămâni a impus remiza pe arena din Sânnicolau Mic.

Recomandările redacției