„Mister” a decretat: „Încă șase puncte îndeplinirea obiectivului îndrăzneț din retur, iar apoi vor veni și primele”

0
164

Mai sunt șase partide până la finele prezentei stagiuni de Liga
a II-a și Ionuț Popa și-a făcut calculele privind salvarea matematică de la retrogradare. Fără a pune la socoteală victoriile la „masa verde” cu ASU Poli și ASA Târgu Mureș, directorul tehnic al UTA-ei a punctat următoarele înainte de confrun­tarea de sâmbătă, cu Foresta Suceava: „Clasamentul arată că ambele echipe sunt într-o zonă grea, iar meciul e important pentru că orice punct sau meci câștigat înseamnă dublu. Noi mai avem nevoie de încă 6 puncte pentru a ne atinge obiectivul îndrăzneț din retur, pentru că în tur, știți foarte bine, a fost cu totul altceva”.
Totodată, „Mister” a recunoscut că îndeplinirea obiectivului atrage de la sine și obligații din partea conducerii clubului. „Când echipa e salvată matematic de la retro­gradare, jucătorii își vor primi primele de joc promise. Cu cât se salvează mai repede, cu atâta mai repede își vor primi banii”, mai spune Popa. Fiecăruia titular al UTA-ei îi va reveni câte 400 de lei pentru un succes acasă, respectiv 600 de lei, în deplasare. Acești bani și nu alții se vor cumula când obiectivul va fi îndeplinit și matematic.
Și în tabăra adversarilor de sâmbătă, de la Șiria, vicepreședintele Forestei, Mihai Ungurian, a anunțat că fotbaliștii pregătiți de Florentin Petre au stabilită o primă specială în cazul în care vor reuși să salveze echipa de la retrogradare. Cu toate acestea, misiunea grupării sucevene pare foarte dificilă, mai ales din cauza subțirimii lotului de jucători. Odată cu excluderea din conducerea clubului a francezului Farid Khallaf, străinii Konate, Kharoubi și Renquin au plecat după el. Totuși, împotriva UTA-ei, „galben-verzii” vor conta pe 16 jucători în contextul revenirilor lui Vasile Dănilă și Mihai Mușea, care au fost accidentați în ultimele săptămâni. Delegația suceveană a plecat ieri dimineață spre județul nostru și va trage la Hotelul Rusco din Păuliș. Tot pe terenul localității din Podgorie, Petre va conduce un antrenament azi, ultimul înainte de confruntarea de la Șiria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.