La finalul partidei de la Pitești, pierdută de UTA cu 1-0, în cadrul ultimei runde a stagiunii 2017-2018 a ligii secunde, Ionuț Popa a pomenit despre doi șefi de stat ai României.
Despre Klaus Johannis a pus că nu respectă Constituția, dar la un moment dat a pomenit și de șeful statului comunist. „Fiind arădean am fost la UTA în mai multe momente antrenor. Cred că la UTA a fost extraordinar doar în perioada lui Ceaușescu, când mergea fabrica de textile. Se vindeau prosoape, halate și echipa era ținută bine. În rest, nu a fost bine la UTA și nu înțeleg de ce, fiindcă Aradul are potență financiară deosebită. Este o problemă pentru club, iar în această săptămână se va decide sau nu se va decide viitorul echipei. Urmează zile decisive în ceea ce privește echipa. Eu am discutat cu oamenii din condu­cere și dacă se merge pe aceeași mediocritate eu nu rămân să pierd timpul”, a menționat Popa.
Întrebat dacă are oferte de la alte echipe, experimentatul tehnician a adăugat: „Am o alternativă din Liga a II-a și una din Liga 1, le-am și spus-o celor din conducere. Miercuri sau joi voi știi exact ce fac. Dacă UTA va ataca un obiectiv mult mai serios decât acesta, atunci – probabil – voi rămâne acasă. Dacă nu…”
Ziariștii piteșteni au adus în discuție sezonul ratat al „Bătrânei Doamne”. „Eu am venit la UTA de la Timișoara într-o perioadă în care echipa era aproape la pământ. În vară s-a pornit cu gânduri mari spre eșalonul întâi, s-a eșuat, s-a renunțat la toți jucătorii și s-a rămas pe sistemul low-cost, așa cum îl numeau cei din conducere și fanii. Adică s-au bazat pe jucători foarte ieftini și tineri”, a fost remarca lui Ionuț Popa.

Recomandările redacției