Deși gazdele au făcut eforturi să ofere condiții bune de joc la primul meci oficial al anului 2018, la Balotești, suprafața de joc a lăsat din nou de dorit. Poate, a fost ceva mai bună ca altădată, dar Ionuț Popa, ca debutant la un meci în comuna ilfoveană, a fost surprins neplăcut de starea gazonului.
Mai mult, experimentatul tehnician al „roș-albilor” a comentat în stilul său situația și a oferit și o soluție pentru președintele Fede­rației Române de Fotbal.
„Pe drumul către stadion, chiar sunt două pancarte pe care scrie «Performanța începe de aici». De aici, de unde, aș întreba eu? De la terenuri precum cel de la Balotești, denivelat și plin de gropi. Chiar vreau să-i trasmit prietenului meu, Răzvan Burleanu, să-și trimită urgent oamenii pe teren. Să-i mai scoată din birouri să vadă cu ochii lor unde se joacă fotbalul de Liga a II-a. Pur și simplu nu se poate juca fotbal pe un astfel de teren, darmite să mai faci și performanță cum ne îndeamnă cele două pancarte de pe marginea drumului. UTA are o echipă tânără, ce-și pro­pune să crească și să propună jucători pentru Liga 1, dar cum să facă asta pe astfel de terenuri?”, e mesajul lui Ionuț Popa.
Poate, Popa va avea ocazia să vorbească și personal cu șeful FRF, căci acesta și-a anunțat venirea la Arad chiar astăzi. Burleanu se află în plină campanie electorală, avându-l ca principal contracandidat la câștigarea fotoliului de președinte la Casa Fotbalului pe Ionuț Lupescu.

Recomandările redacției