Cine se ocupă de destinele Șoi­milor din Pâncota? e întrebarea
momentului în fotbalului arădean. Oficialitățile orașului din Podgorie au promis sprijin, dar clubul pare a fi tot în mâna președintelui demisionar, Pavel Piroș. Cele două părți nu prea comunică, iar de suferit au doar jucătorii și antrenorul, care au multe lipsuri cu trei săptămâni înainte de primul meci pe puncte al anului.
Chiar după meciul de la Lugoj, Ionuț Popa nu și-a putut ascunde îngrijorarea. „Am înțeles că mingea e în terenul consilierilor locali, care au și spus că ne ajută și ne vor rezolva problemele. Numai că, vedeți, există o problemă. Zilele trec și noi, din punct de vedere al lotului, stăm prost. Practic, am la dispoziție 12-13 seniori, plus trei jucători a căror situație contractuală nu a fost încă rezolvată. Mă refer la Marius Ion, Suciu și în special Cioară. Portarul aparține de cei de la Afumați, care au avut o înțelegere pe bani cu domnul Piroș. Cum acesta nu mai este la club, cine se angajează să-i rezolve situația băiatului?  Mai sunt 20 de zile din perioada de transferuri, Cioară își poate găsi altă echipă, nu e drept față de el să-l ținem blocat”, a atras atenția Ionuț Popa.
În lipsa unui conducător, „Mister” a făcut oficiile și cu ocazia deplasării de la Lugoj. A rezolvat autocarul și a aranjat micul dejun la baza sa sportivă. „Nu mi-este greu și nu mă laud cu astfel de lucruri, dar treaba mea este să antrenez echipa, iar a fotbaliștilor să joace. Un club de fotbal nu poate funcționa fără conducere, asta trebuie să înțeleagă toți foarte bine. Trebuie să se rezolve odată această situație bizară, altfel riscăm să nu mai începem campionatul”, a mai punctat experimentatul tehnician.

Recomandările redacției