supoLa două săptămâni de la conferința de presă în care îi somau pe acționarii „Bătrânei Doamne” să rezolve problemele de la club, dar nu s-a întâmplat absolut nimic, Suporter Club UTA trece la fapte. Dacă totul se rezumă la promisiuni neonorate în bani și o strategie credibilă până luni, în seara acelei zile, pe platoul din fața arenei „Francisc Neuman” fanii vor organiza un miting.
În fața „plutonului de execuție” vor sta, în primul rând, cei doi oameni de afaceri care conduc destinele UTA-ei în prezent, însă – probabil – vor fi arătate cu degetul și autoritățile locale, total nepăsătoare la nevoile brandului numărul unu al orașului. „Nu înțeleg ce vor rezolva suporterii prin această acțiune. Eu am spus demult că nu mai pot susține financiar clubul, iar dacă nu o va face nici domnul Marțian, decretăm insolvența”, a comentat Giovanni Catanzariti. „E dreptul suporterilor să facă ce vor, dar nu cred că ei au ceva cu mine. Eu am o relație bună cu ei, sau cel puțin așa credeam. Eu zic să stea liniștiți că facem echipă bună”, a adăugat și Adrian Marțian.
La cum se prezintă situația, luni, de la ora 20, platoul din fața stadionului din Calea Aurel Vlaicu se va umple de arădeni nemulțumiți. Mai rămâne de văzut cine va fi „senzibilizat” în urma acțiunii lor.

Recomandările redacției