Mițiți: „Dacă muncim și ținem capul jos, vom face o figură frumoasă în acest sezon”

0
203

mititi2La Lipova, Păulișana a demonstrat că nu mai este acea echipă naivă din sezoanele trecute, ba chiar a arătat destulă forță, în special pe faza defensivă. Totodată,  Suciu et. comp. au arătat multă determinare și concentrare, iar punctul cucerit în vecini este meritat. „Știam că vom avea un joc foarte greu, împotriva uneia dintre echipele bune ale campionatului. Chiar mă bucur pentru ei că au format un grup atât de puternic la Lipava, dar mă bucur mai mult pentru echipa mea ce crește de la joc, la joc. Am câștigat foarte mult prin transferurile lui Rusu și Gîlcă, care vin să completeze o echipă muncitoare și tânără. Mai țin să precizez că niciodată nu am ținut cont de rivalitate, așa am fi evoluat  împotriva oricărei alte echip din campionat”, a spus Dănuț Mițiți la finalul „ciocnirii” cu „șoimii” lui Grad.
Antrenorul-jucător al Păulișului ridică „ștacheta” pentru noul campionat: „Țin să-mi felicit toată echipa, aș vrea să continuăm în același ritm.  Obiectivul clubului este salvarea de la retrogrdare, dar, ca antrenor, îmi doresc mai mult. Dacă muncim și ținem capul jos , vom face o figură frumoasă. Eu zic că un loc în primele 10 echipe va fi al nostru la final”.
La 43 de ani, fostul fotbalist al lui ACU sau UTA a intrat în ultimele 20 de minute în luptă la Lipova, pentru că: „Nu prea mă mai pregătesc, băieții se antrenează mai bine și merită să joace. Dar, chiar și așa, încă aș mai putea juca cel puțin 50-60 de minute, însă, la fel de bine, știu că se apropie și ziua retragerii definitive din iarbă. Asta e viața, până la urmă e important ceea ce vine după noi, iar eu am mare încredere în acești băieți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.